رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرغ به اندازه کافی در بازار موجود است | قیمت مصوب مرغ چقدر است؟ (۳ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۶۰۳۹
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۱
مرغ به اندازه کافی در بازار موجود است | قیمت مصوب مرغ چقدر است؟ (۳ مرداد ۱۴۰۲)
قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان تهران به تامین مرغ به اندازه کافی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: هر کیلو مرغ در میادین میوه و تره‌بار به قیمت ۷۵ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد، اما در صورت مشاهده تخلف، برخوردهای لازم با واحد متخلف صورت خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید علی بابایی درباره قیمت مرغ در میادین گفت: در میدان عمده فروشی بهمن، قیمت مرغ برای واحدهای صنفی کیلویی ۷۳ هزار تومان بوده که باید با قیمت ۷۸ هزار تومان عرضه شود. اما در میادین میوه وتره بار هر کیلو مرغ با نرخ  ۷۵ هزار تومان به دست مصرف کنندگان می رسد.  

وی درباره علت تشکیل صف مرغ در میادین توضیح داد: در روزهای اخیر به علت نزدیکی به ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و نذورات مردم تقاضای خرید مرغ زیاد شده است. در حقیقت می‌توان گفت که عطش بازار باعث به وجود آمدن صف های طولانی شده اما مدت زمان ایستان در صف کمتر از ۱۰ دقیقه است.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان تهران اضافه کرد: برخی از افراد چندین بار برای خرید مرغ اقدام می کنند و صف ایجاد می شود. برخی نیز در قالب هیات‌ها مراجعه کرده و تعداد بالا مرغ می‌خواهند. این افراد همین که مرغ تحویل می‌گیرند جلوی در خروجی با قیمت‌های بالاتر  فروخته و سود می‌کنند.

وی افزود: مشکلی در تامین مرغ نداریم. مرغ به اندازه کافی وجود دارد و حتی گاهی با مازاد مرغ در میادین نیز مواجه می شویم. در بسیاری از موارد مرغ تامین شده ولی مشتری نبوده و مجبور شدیم مرغ های مازاد در میادین را منجمد کنیم.

بابایی با بیان اینکه در شرایط طبیعی روزانه تهران به ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ تن مرغ نیاز دارد، گفت: در ایام خاص مانند ماه رمضان، تاسوعا و عاشورا، مصرف مقداری بالا می‌رود. البته در برخی ایام نیز مصرف کاهش می‌یابد. بنابراین نیازمندی‌ها کمی متغیر است، ولی مدیریت می‌شود.

به گفته وی در سامانه میدان بهمن متوسط روزانه ۳۲۰ تن و در کل تهران بالاتر از ۱۲۰۰ تن  مرغ توزیع می شود.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان تهران تصریح کرد: همچنین در حدود ۱۵ فروشگاه زنجیره‌ای مانند سپه، رفاه، اتکا و شهروند مرغ به اندازه کافی تامین شده و با قیمت مصوب هر کیلو ۷۵ هزار تومان عرضه می‌شود. همچنین در کنار آن کمبودهای ۱۶ شهرستان استان تهران را نیز از میدان بهمن تامین کردیم.

وی افزود: اتحادیه گوشت گوسفندی و گاوی نیز مرغ فروشی‌های فعال دارند که مرغ آنها نیز تامین و تحویل شده است. اتحادیه سوپر مارکت‌ها و پروتئینی نیز مرغ مورد نیاز خود را از میدان بهمن خریداری می‌کنند. همه این توزیع ها در سامانه ستکاوا(سامانه تامین و توزیع محصولات و فراورده های کشاورزی) انجام  و بر این سامانه به صورت آنلاین نظارت می‌شود.

بابایی در ادامه تشریح کرد:مرغ با قیمت مصوب به اصناف تحویل داده می شود و آنها نیز باید با قیمت مصوب عرضه کنند. بازرس‌هایی در سطح شهر وجود دارند و رصدهایی انجام می شود و در صورت مشاهده تخلف، برخوردهای لازم با واحد متخلف صورت می گیرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا برای تامین مرغ هیات ها و نذورات تدابیری ویژه ای اتخاذ شده است؟ گفت: اغلب در این ایام هماهنگی خاصی را با امور مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی داریم مبنی بر اینکه قسمتی از مایحتاج مورد نیاز هیات‌ها مانند برنج، شکر، گوشت و مرغ را به صورت متمرکز در اختیار آنها قرار دهیم. در حقیقت در این ایام هیات‌ها می‌توانند با نامه امور مساجد و یا مراجعه مستقیم به اداره تبلیغات اسلامی اقلام مورد نیاز خود را تحویل بگیرند. هماهنگی‌هایی نیز بین فرمانداری، جهادکشاورزی، امور مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی انجام شده است. مقادیری مورد نیاز هیات ها نیز از سنوات قبل برآورد شده و هیات ها می توانند با مراجعه مستقیم یا به وسیله مباشرین از سردخانه ها اقلام مورد نیاز خود را دریافت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->